Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

İŞ ADAMI KASIM ÖNÜK’TEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

İŞ ADAMI  KASIM ÖNÜK’TEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

İŞ ADAMI KASIM ÖNÜK’TEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

IS ADAMI  KASIM ÖNÜK’TEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

 

Önükler Limited STI Yön.Kur.Baskani Kasim Önük, Mübarek Ramazan bayrami münasebetiyle yayinladigi kutlama mesajinda tüm Müslüman aleminin bayramini kutladi.

 

 Önük, yayinladigi mesajda Ramazan Bayrami dolayisiyla yayimlamis oldugu mesajinda , “Basi rahmet, ortasi magfiret, sonu ise cehennem atesinden kurtulus olan Ramazan ayini hep birlikte huzur içinde tamamladik. Rabbim insallah tekrar agiz tadiyla saglikli, huzurlu bir sekilde herkesi sevdikleriyle yeni bir Ramazana ulastirir. Insallah rabbim bizlere nice Ramazanlari görmeyi nasip eder. Bolluk ve bereketin, huzur ve güvenin yasandigi, sevgiyi, hosgörüyü, birlik ve beraberlik gibi pek çok güzellikleri içerisinde barindiran rahmet, magfiret ve cömertligin zirveye ulastigi, mübarek Ramazan ayini ugurlarken, hosgörü kardeslik ve yardimlasma duygularinin yogunlasmasina vesile olan bir bayrama daha ulasmanin mutlulugunu yasiyoruz. Bayramlar, sosyal hayatimizin en mutena ve en güzel zaman dilimleridir. Zira akrabalar arasinda ziyaretlesmeler, kaynasmalar, muhabbetler zirveye ulasir. Gönüller huzur ve sevinçle dolar. Böylece tebessümle anacagimiz hos hatiralar olusur. Bu gelenek ve göreneklerimizi kusaktan kusaga aktarmamiz için toplum olarak bu güzellikleri yasamali ve paylasmaliyiz. Bayramlar, her yil gelip geçen ve siradan günler olmaktan öte, darginlik ve kirginliklarin giderildigi, baris, sevgi ve esenligin dalga dalga toplumun bütün kesimlerine yayildigi, saygi ve hosgörünün egemen oldugu 'Ben’i' 'Biz' yapan yüce dinimizin rahmet kaynakli çagrisina kulak verip, Hakka, hakikate, adalete, ahlak ve fazilete çagirmaktir. Hakikat i duyurmak, adaleti yüceltmek, sevgiyi, barisi, huzur ve hosgörüyü yaymaktir. Idrak edecegimiz bu bayram, islam cografyasi ve insanlik üzerindeki kara bulutlarin dagilmasi, ümitsizliklerin ortadan kalkmasi ve gelecege umutla bakabilmek için Rabbimizin bizlere bir lütfü, bir ihsani, bir armaganidir. Bu bayramin, Islam cografyasinda akan gözyasi ve kanin dinmesi için bir vesile olmasini gönülden istemeli, bu yönde hep birlikte dua etmeliyiz.

Bu duygu ve düsüncelerle, Ramazan Bayraminizi en içten duygularimla kutluyor, bayramin, ilçemize, ülkemize, bütün insanliga baris, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum'dedi.



  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı